ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЕРА"

Код за ЄДРПОУ: 02132496
Телефон: (061) 224-62-96
e-mail: zp_era@ukr.net
Юридична адреса: 69002, Запорізька обл., місто Запоріжжя, вулиця Зейська 5
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Тiзенберг Дмитро Леонiдович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1954
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 21
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ТОВ Iндустраiл Центр спецiалiст по комерцiйним питанням
Опис Повноваження i обов'язки Голови Наглядової ради: органiзовує її роботу, скликає засiдання Наглядової ради та головує на них, вiдкриває Загальнi збори, органiзовує обрання Наглядовою радою секретаря Загальних зборiв; здiйснює захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної Статутом та чинним законодавством контролює та регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Змiн у складi посадових осiб щодо Тiзенберга Д.Л. у звiтному перiодi не було. Винагороду посадова особа не отримувала (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 21 рiк. Перелiк попереднiх посад: Зварювальник, майстер, iнженер-електронщик, директор. Працює: фахiвецем ТОВ Iнкор ЛТД, м. Запорiжжя. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член наглядової Ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи ТОВ "Днiпроагроiнвест"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № 33837000, виданий дIн
Рік народження 0
Освіта дIн
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав дIн
Опис Обов'язки та повноваження члена Наглядової ради у вiдповiдностi до чинного законодавства та Статуту Товариства. До компетенцiї наглядової ради вiдноситься: затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; обрання та припинення повноважень Директора та iн. Протягом звiтного перiоду за займану посаду винагорода не виплачувалася. Змiн у персональному складi посадових осiб щодо ТОВ "Днiпроагроiнвест" у звiтному перiодi не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи, перелiк попереднiх посад та посади на будь-яких iнших пiдприємствах вiдсутнi, оскiльки посадова особа є юридичною особою.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Директор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Лiсянський Iгор Леонiдович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1965
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 10
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ТОВ Iнтерпласт - директор
Опис Директор є одноосiбним виконавчим органом Товариства, який здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю Товариства. Директор має право: дiяти вiд iменi Товариства без довiреностi; згiдно Статуту та законодавства України; вiдкривати у банкiвських установах розрахунковi та iншi рахунки Товариства; пiдписувати всi право чини, що укладаються Товариством; видавати та пiдписувати накази та розпорядження; представляти iнтереси Товариства у вiдносинах з державними й iншими органами, пiдприємствами, установами та органiзацiями; Директор зобов'язаний надавати на вимогу акцiонерiв, органiв та посадових осiб Товариства можливiсть ознайомитись з iнформацiєю про дiяльнiсть Товариства. Дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень. Дотримуватись всiх встановлених у Товариствi правил, повязаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом, не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю. Директор повинен керуватись у своїй дiяльностi чинним законодавством України, iншими внутрiшнiми документами Товариства; виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв та наглядовою радою Товариства. 15.07.2011р. Наглядовою радою Товариства прийнято рiшення про змiну складу посадових осiб, а саме: Звiльнений (у зв`язку iз змiною структури та кiлькiсного складу органiв управлiння та запровадженням посади одноосiбного виконавчого органу - Директора) Голова правлiння Лiсянський Iгор Леонiдович. Призначений (у зв`язку з запровадженням в Товариствi посади одноосiбного виконавчого органу - Директора та її вакантнiстю) Директор Лiсянський Iгор Леонiдович. Винагороду посадова особа у звiтному роцi отримала у розмiрi 16,4 грн. (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 10 рокiв. Перелiк попереднiх посад: Слюсар, столяр, лаборант, енергетик, директор, вчитель фiзики, iнженер, директор, голова правлiння, директор. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.