ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЕРА"

Код за ЄДРПОУ: 02132496
Телефон: (061) 224-62-96
e-mail: zp_era@ukr.net
Юридична адреса: 69002, Запорізька обл., місто Запоріжжя, вулиця Зейська 5
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
03.02.2011
98.4600000
Порядок денний: 1. Прийняття рiшення про переведення випуску iменних акцiй документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування (рiшення про дематерiалiзацiю). 2. Визначення способу персонального повiдомлення акцiонерiв про дематерiалiзацiю. 3. Внесення змiн до Статуту Товариства. Рiшення Загальних зборiв ПАТ "Ера" з питань порядку денного: 1. Перевести випуск iменних акцiй ВАТ Ера документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування та затвердити Рiшення про дематерiалiзацiю (додаток 1). 2. Персонально повiдомити акцiонера про дематерiалiзацiю шляхом вiдправки повiдомлення про дематерiалiзацiю простим листом або врученням особисто пiд розпис. 3. Змiни до Статуту Товариства не вносити. Особи, що подавали пропозицiї: Голова правлiння Лiснянський I.Л. Iнiцiатором проведення позачергових зборiв виступило правлiння. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
15.07.2011
98.4600000
Порядок денний: 1. Обрання голови та секретаря зборiв, лiчильної комiсiї. 2. Затвердження звiту правлiння за 2010 рiк. 3. Затвердження звiту наглядової ради за 2010 рiк. 4.Затвердження аудиторського висновку за 2010 рiк.
5.Визначення порядку розподiлу прибутку (збитку) Товариства за 2010 рiк. 6. Затвердження рiчного звiту за 2010 рiк. 7. Визначення структури та кiлькiсного складу органiв Товариства. 8. Переобрання посадових осiб органiв Товариства.
9. Затвердження умов договорiв, що укладатимуться з посадовими особами Товариства, встановлення розмiру їх винагороди або прийняття рiшення про делегування даних повноважень iншим органам Товариства. Обрання особи (осiб), яка (якi) уповноважується на пiдписання договорiв з посадовими особами Товариства. 10. Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинитися Товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття такого рiшення. 11. Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом затвердження його нової редакцiї. 12. Визначення перелiку внутрiшнiх положень, необхiдних в дiяльностi Товариства, та затвердження їх у новiй редакцiї. Рiшення Загальних зборiв ПАТ "Ера" з питань порядку денного: 1. Обрати Головою зборiв Лiсянського I.Л., Секретарем зборiв Телегiна Л.В., лiчильну комiсiю обрати у складi Белiка Р.Г. 2. Затвердити звiт правлiння за 2010 рiк. 3. Затвердити звiт наглядової ради. 4. Затвердити аудиторський висновок за 2010 рiк. 5. Розподiлити прибуток наступним чином: направити його на розвиток пiдприємства ВАТ "ЕРА". 6. Затвердити рiчний звiт за 2010 рiк. 7. Затвердити структуру та кiлькiсний склад органiв управлiння та контролю Товариства: Органами управлiння та контролю Товариства є: - загальнi збори акцiонерiв; Директор - одноосiбний виконавчий орган; - Наглядова рада у кiлькостi 2 членiв (Голова наглядової ради та член наглядової ради). 8.1 Вiдкликати Голову правлiння Лiснянського Iгоря Леонiдовича, Голову Наглядової ради Тiзенберга Дмитра Леонiдовича, члена наглядової ради ТОВ "Днiпроагроiнвест". 8.2 Обрати директором Лiсянського Iгоря Леонiдовича. 8.3 Обрати членiв Наглядової ради у складi: Член наглядової ради - Тiзенберг Дмитро Леонiдович, Член наглядової ради ТОВ "Днiпроагроiнвест". 8.4. Обрати Головою наглядової ради, зi складу членiв Наглядової Ради Тiзенберга Дмитра Леонiдовича. 9. Затвердити умови договорiв, що укладатимуться з посадовими особами Товариства, та розмiр винагороди посадових осiб Товариства (Директор). Уповноважити на пiдписання договорiв з Головою та членом наглядової ради директора Товариства, з директором - Голову наглядової ради. 10. Не розглядати десяте питання порядку денного. 11. Внести змiни до Статуту Вiдкритого акцiонерного товариства "Ера" шляхом затвердження його нової (четвертої) редакцiї у зв`язку з приведенням дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства". 12. Затвердити Положення Про Наглядову раду (нову редакцiю). iншi внутрiшнi положення Товариства, що затверджувались ранiше, втрачають чиннiсть. Осiб, що подавали пропозицiї до питань порядку денного, не було. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.